Dagens ros, 24 augusti

24 augusti 2019 06:00

...till den okända (för mig) medpatienten Eva Å med vit Volvo som skjutsade hem mig från tandläkaren den 15 augusti. Det var så snällt! Hjärtligt tack!

... till all involverad personal på operation/uppvak som är mina idoler med Lena Johansson, min kirurg, i spetsen! Jag är så tacksam för det fantastiska omhändertagandet den 20 augusti på dagkirurgen, Sunderby sjukhus.

... till Lisa på Axess Resebyrå, Boden. Tack för en solig och underbar SPA-resa till Litauen.

... till Hirvijärvi jaktlag som ordnade med en trevlig grillkväll för oss i värsta sommarvärmen. Det var jättegott o trevligt.

... till Sofia H, Magnus O och Irina I på vårdcentralen Norra Hamn för att ni tog emot mig fast ni var på väg hem den 20 augusti.

... till ögonsjuksköterskan Eva Söderström på ögonmottagningen vid Stadsvikens hälsocentral för trevligt återseende och professionell behandling nu i augusti.

... till våra underhållare vid Kardis bygdegård, Johan och Rasmus Rova (hemvändardagen), Frida Jatko (tacokvällen), Fredrik Kostenniemi (surströmmingsfesten). Tack alla gäster! Glad höst!

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
↔Annica ↔Åsa V ↔Pantertanterna från Luleå ↔Från oss som var där ↔Tacksam trots bältros ↔Glaukompatient ↔Kardis Intresseförening