Dagens ros, 16 april

16 maj 2019 06:00

... till doktor Anna-Karin Fahlén på Gammelstads hälsocentral. Tack för all hjälp under alla år. Lycka till med barnbarnen!

AK Morberg

... till Eva och Bo som med stort engagemang mekade med barnens cyklar under vår cykelvecka!

Munkebergsskolans Fritidshem

... till talpedagogen Maria Ottestig vid Sunderby sjukhus. Tack för trevliga och givande möten och för alla "verktyg" jag fått med mig. Önskar DIG all lycka i framtiden.

S. H. 13 maj

... till Linus på polisens ledningscentral samt till killen som så snabbt åkte ut och avlivade den skadade renen vi såg på Storhedsvägen sent på kvällen den 13:e maj. Tack för att ni hjälpte det stackars djuret och gjorde slut på dess lidande.

Malin

... till dig eller er som hittade min bilnyckel. Tack för att ni inlämnade den till Polisen.

Carport Malmudden

... till Jocke H som ställt upp i vinter och plogat som en gud. Ingen lyssnar som du på sånt man behöver ha gjort.

Mehmet A

... till avd. 31 Ortopeden, Sunderby sjukhus, Tack för att ni tog hand om vår mor under tillfrisknandet efter ett lårbenshalsbrott. Hon talade så gott om er!

Anna-Karin

... till mina fina vänner Sonja och Ove, som ställde upp och hjälpte mig att återställa mitt kök när jag hade fått en vattenskada. Ni är fantastiska! Tusen tack!

Britt

... till Malin Frank, mentor på Kråkbergsskolan i Sunderbyn. Tusen tack för fyra års fantastiskt mentorskap. Du stöttar, peppar och sprider så mycket glädje runt dig så att det till och med spiller över på oss hemma. Det har varit en ynnest att få ha just Dig som mentor. Vi är så tacksamma.

Finaste familjen

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!