Till balskoj på gyllene hoj

De lyckliga studenterna strålade i kapp med solen. I lördags eftermiddag fylldes natursköna Kvarnängen av uppklädda studenter. Balen väntade.<BR><STRONG><A href="http://www.kuriren.nu/GEN_Utmatning_Ettan.asp?CategoryID=3110&ArticleID=1546155&ArticleOutputTemplateID=127&ArticleStateID=2">Fler balbilder hittar du här!</A></STRONG>

BODEN2007-06-04 06:00
I Boden samlas alla studenter på Kvarnängen. Många kommer till den vackra platsen vid Bodträsket i bil och det är inte vilka bilar som helst: gamla och nya amerikanare och veteranfordon. I år kunde dock ett nytt fortskaffningsmedel noteras: tandemcykel.
Det var Mats Selberg som hade lagt ner fyra timmars arbete på att lackera cykeln i en guldskimrande färg för att passa Petra Juhlins klänning.
Anders Lindgren och Josefine Nyström var nöjda med vädret.
- Kan inte bli bättre, säger de.
Till Kvarnängen sökte sig även anhöriga för att föreviga paren som strosade runt i försommargrönskan i sina vackra kläder.
Xandra Olofssons är uppvuxen med 1950-talsbilar och det fick henne att köpa en 50-talsinspirerad balklänning
- Klänningen är köpt i London, säger hon.
Efter mingel och fotografering på Kvarnängen gick alla studenter parvis på ett långt led upp till Gågatan. Som traditionen bjuder så hälsade sedan alla studenter på varandra innan det var dags för middag och festligheter på Hotell Bodensia.
Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om