Det var till Försvarsmuseets tioårsjubileum som de bakade den tio meter långa tårtan. Nu blir det en ännu större utmaning.
På tisdag morgon börjar personalen dekorera en 50 meter lång tårta. En meter för varje år.
Värt att fira tycker Mikael Kraus, som äger konditoriet tillsammans med brodern Krister Kraus.
– Vi öppnar tio, när gallerian öppnar. Sedan serverar vi så länge den räcker. Vi har sagt att vi siktar på fram till 14.00, säger Krister Kraus.
Konditoriet slog upp portarna 1966.
– Och min far började jobba här 1968. Tio år senare tog pappa, mamma och en kollega över det. 2001 tog jag och min bror över det. För fem år sedan tog min andra bror över från första brodern. Så nu är vi två delägare.
Krister Kraus berättar att det är ett familjeföretag där bland annat bröderna, mamman, Kristers dotter och hustru arbetar.
Han tror att konditoriets popularitet bygger på att allt är hembakat.
– Och så långt som möjligt använder vi närproducerade varor.
2009 införlivades lokalerna i gallerian. Lagom till jubileet har likaren fräschats upp.