När vi möter duon har de precis haft ännu ett möte kring "Stad i ljus", julshowen i Kalix som tagit upp en stor del av deras tid hela året. Egentligen har den funnits med i tankarna ända sedan den första upplagan gjorde succé förra året.
– Vi har dubbelt så många bokningar som i fjol och hade tusen bokningar redan i augusti. Jag började nästan grina när jag fick höra att folk skyndat sig att köpa biljetter för att de trodde det skulle ta slut, säger Camilla Håkansson.
Förra årets fyra kvällar har utökats till tio, Camilla Håkansson och Björn Nagander vågar satsa ännu hårdare på showen i Folkets hus denna gång.
– Folk har sagt "det här får ni inte sluta med, det måste ni göra igen". När man går på stan i Kalix har det kommit fram folk och tackat för en fantastisk kväll, då förstår man att det är viktigt för Kalix, säger Nagander.
Men vägen till att arrangera en egen showkväll, med allt vad det innebär, har varit lång.
Och började i "Idol".
LÄS MER: Slog ut Måns Zelmerlöw: "Tappade bort mig själv"
Björn Nagander dök upp i programmet 2007 och 2010 utan att nå fredagsfinalerna, men med mycket tv-tid. På grund av hans yrke blev "Den sjungande polisen" ett begrepp han får leva med än i dag, ett epitet han i dag kallar "löjligt och töntigt".
Efter "Idol"-deltagandet fick han chansen i "Romeo och Julia" på Norrbottensteatern, därefter har han främst jobbat som underhållare på Western Farm i Boden. Första gången han träffade Camilla Håkansson var för två år sedan när de uppträdde tillsammans i Bondersbyn.
Håkansson blev känd 2009 då hon slutade tia i "Idol" efter att ha hunnit med både schlagerchockar och en omtalad missuppfattning som till och med parodierades i underhållningsprogram.
Efter tv-framträdandet gav hon ut barnskivan ”Ett barns funderingar” och har bland annat jobbat som musiklärare mellan spelningarna.
När de två musikerna träffades i Bondersbyn började de prata om att sätta ihop en egen show tillsammans i Kalix. Den 24 november är det premiär för årets "Stad i ljus" och planen är att göra det till ett återkommande event.
De är överens om att de inte varit där de är i dag, med en egenproducerad helkväll, om det inte varit för "Idol". Men de står även på samma sida i deras kritik mot programmet.
– "Idol"-resan tog ganska hårt på mig. Jag var inte i närheten av den person jag är i dag med självförtroendet och vetskapen om att jag är bra, trots mina dåliga egenskaper. Då var jag så påverkningsbar och kan tycka synd om personerna jag ser på tv nu. "Ni är för unga för det här, ni är inte färdiga", vill jag säga, berättar Camilla Håkansson.
– "Idol" är inget jag rekommenderar, det finns många nackdelar med det. Det kan gynna någon individ som hamnar i rätt händer efter att ha blivit upptäckta. Men jag tror inte att alla är lämpade för den pressen och stressen. Jag kunde knappt andas, så fort jag tog en lång ton höll jag på att svimma. Jag vågade inte sjunga för att jag trodde att jag skulle svimma, säger Björn Nagander.
– Något av det som stört mig mest efteråt är att pressen och stressen medförde att jag levererade 20 procent av min förmåga, men ändå är det sådant som fortfarande figurerar i sociala medier.
Håkansson håller med:
– Jag tog åt mig jättehårt av vad juryn sa och visste att jag kunde bättre. Min nervositet tog över, jag kunde knappt sjunga. I dag önskar jag i stället att jag vore nervös någon gång.
LÄS MER: Kevin Borg: "Ska kolla på stugor i Norrbotten"
Camilla Håkansson ångrar inte att hon ställde upp, men ångrar att hon gjorde det när hon var så ung. Björn Nagander är förvånad över att juryns kommentarer och uttryck har fastnat hos allmänheten.
– Det har påverkat mig i jobbet, vilket inte borde ha något med sången att göra. Även om stämpeln lagt sig lite grann, det var så länge sedan att de jag ingriper mot nu var små då. En del frågar om det inte är jag som sjunger och då brukar jag säga; "nej han jobbar i Överkalix" (skratt).
Duon är överens om att deras talang inte kom till sin rätt i tv-programmet, men de vet när den kommer blomma ut.
Med premiär i Kalix den 24 november.