Annonssamarbete med Ztratego

Så hjälper Ztratego ditt företag – spara tid, pengar och resurser

Ztratego kan samla kostnaderna för ditt företag och hitta avtal med de bästa villkoren för dig. ”Vi hjälper företag att både spara pengar och effektivisera”, säger Jim Lindberg, grundare och VD.

– Vi har expertisen, systemen och nätverken för att säkerställa att du får optimala avtal. Dessutom har vi starka relationer med i princip alla leverantörer. I snitt hjälper vi våra kunder att effektivisera med 34 procent utan att kompromissa med vare sig service eller kvalité, säger Jim Lindberg.

undefined
I Skelleftekontorets lokaler skiner solen in under konferensen.

Genom att rikta in sig på indirekta tjänster som de allra flesta bolag behöver i någon utsträckning som exempelvis städavtal, telefonikostnader och kaffeavtal vill Ztratego bli den ledande lösningen inom sällanköpshantering.

– Vi hjälper företag att omförhandla sina avtal med olika leverantörer och på så sätt spara både tid och pengar. Styrkan i vår affär är att vi inte driver någon egen agenda och inte har något samarbete med en viss leverantör, säger Jim Lindberg.

Ztratego har tillgång till omfattande data om marknadspriser, leverantörer och trender. Detta gör att de kan erbjuda opartisk rådgivning och hitta de mest fördelaktiga lösningarna till sina kunder.

Läs mer om Ztrategos tjänster här!

Enkelt och kostnadseffektivt

I dagsläget är majoriten av Ztrategos kunder större bolag med många kontor, men de hjälper även mindre bolag att förbättra sin likviditet. En väldigt efterfrågad tjänst är effektivisering kring fakturering och att samla leverantörsfakturor.

undefined
På Ztratego får man gärna komma in på kontoret, men det finns även möjlighet att jobba på distans.

– Låt oss säga att ett företag har tio kontor över landet och varje kontor tar in ett lokalt städbolag. Det resulterar i väldigt många fakturor månatligen vilket gör det svårt att få en kontrollerad överblick av ekonomin, säger Jim Lindberg.

Med Ztratego kan ett avtal istället tecknas direkt med leverantören så att alla fakturor samlas till en, vilket i regel effektiviserar kostnaderna.

undefined
Ztrategos vision är att fortsätta växa nationellt.

Pågående tillväxtresa

Ztratego vill utöka sin personalstyrka för att fortsätta sin pågående tillväxtresa som än så länge bara är i startfasen.

undefined
Jenny Pettersson är ekonomiansvarig.

– Jag är övertygad om att rätt personer på rätt plats är nyckeln till vår framgång. Vi erbjuder flexibla arbetstider och möjlighet att arbeta på distans, säger Jim Lindberg.

undefined
Ztratego välkomnar även entreprenörer som vill äga sin egen Ztrategolåda.

Visionen är att fortsätta växa nationellt. I Stockholm och Umeå befinner Ztratego sig i en uppstartsfas just nu och därefter är målet att etableras i Göteborg och Malmö.

– Vi söker fler entreprenörer som vill äga sin egen Ztrategolåda och följa med på resan. Vi är öppna för att etablera oss på fler orter då vi vill vara nära våra kunder, säger Jim Lindberg.

Vill du jobba hos Ztratego? Kolla in alla tjänster här!

undefined
Jenny Pettersson och Edvin Persson är en del av Ztrategos Skelleftekontor.

Om Ztratego

Ztratego förstår vikten av att optimera och rationalisera företags sällanköpsprocesser. De är partnern som sparar tid, resurser och pengar åt sina kunder.

Hemsida: https://ztratego.se/