Annonssamarbete med Ozoneair

Besök Ozoneair på Nolia Mässan

LULEÅ – Den 7-11 augusti kommer Ozoneair att finnas på plats på Nolia Mässan i Piteå för att presentera sina senaste innovationer inom luftrening. Besökare får möjlighet att träffa företagets specialister och lära sig mer om hur man kan förbättra inomhusluftkvaliteten i både hem och arbetsplatser.

Besök Ozoneair på Nolia Mässan i Piteå den 7-11 augusti. 

Ozoneairs specialister kommer att finnas på plats för att guida dig genom deras produkter och hjälpa dig hitta den bästa lösningen för ditt hem eller arbetsplats. Det är en unik möjlighet att ställa frågor direkt till experterna och få djupgående kunskap om hur du kan förbättra din inomhusluftkvalitet. Ozoneair kommer att ha luftrenaren Purify, luktborttagaren Clean och den senaste nyheten, avfuktaren Guard tillgänliga på mässan.

undefined
Purify Sveriges bästsäljande luftrenare.

Luftrenaren Puirfy
Utrustad med den banbrytande OxyPlasma®-tekniken, neutraliserar Purify effektivt luftburna partiklar. Denna teknologi förstör föroreningar som är 1000 gånger mindre än vad traditionella HEPA-filter kan fånga upp. Purify använder en kombination av fotokatalys och UV-ljus för att bryta ner de mest skadliga partiklarna i luften, vilket skapar renare inomhusmiljö. Den är designad för att kunna arbeta kontinuerligt, och dess ljudlösa funktion gör den idealisk för användning i både hem och kontor. 

Läs mer om Purify här

undefined
Clean tar bort oönskade lukter med ett knapptryck.

Luktbortagaren Clean
Med hjälp av den avancerade IonFusion®-tekniken bekämpar Clean de mest envisa föroreningarna och lukterna i luften, vilket ger ett långvarigt resultat. Clean kombinerar ozon och jonisering för att neutralisera och eliminera dåliga lukter, vilket gör den särskilt användbar i utrymmen som är utsatta för starka eller ihållande lukter. Produkten är perfekt för att fräscha upp allt från kök och badrum till husvagnar och stugor.

Läs mer om Clean här 

undefined
Guard effektiv avfuktning i krypgrund, vind och källare.

Avfuktaren Guard
Guard är Ozoneairs nyaste produkt och kombinerar funktionerna av en kraftfull avfuktare och en effektiv luftrenare. Den är idealisk för att bekämpa fukt och mögel i krypgrunden, vilket förbättrar både byggnadens strukturella integritet och inomhusluftens kvalitet. Guard använder en avancerad teknik för att avlägsna upp till 23 liter vatten per dag, vilket förhindrar mögel och andra fuktrelaterade problem.  

Dessutom använder den OxyPlasma®-tekniken för att rena luften från skadliga partiklar och gaser, vilket ger en hälsosammare miljö. Den är särskilt utformad för att fungera effektivt även vid låga temperaturer, vilket gör den perfekt för svenska klimatförhållanden. 

Läs mer om Guard här 

undefined
Purify, Clean och Guard.

Besök Ozoneair på Nolia Mässan i Piteå den 7-11 augusti. 

Förutom att träffa Ozoneairs specialister på plats, har du möjlighet att delta deras tävling där du kan vinna en luftrenare Purify. Dessutom kan du boka en gratis besiktning av din krypgrund, till ett värde av 9 995 kr. 

Boka kostnadsfri besiktning här 

Om du inte har möjlighet att besöka Ozoneiar på Nolia Mässan, kan du alltid få mer information om deras produkter på www.ozoneair.se eller besöka dem på Handelsvägen 19 i Luleå.

Om Ozoneair

Ozoneair är ett norrländskt teknikföretag med huvudkontoret i Luleå. Vi erbjuder ett urval av produkter som effektivt eliminerar virus, lukter, allergener, mögel och föroreningar, vilket ger dig en friskare inomhusmiljö. Att göra skillnad genom renare luft är vår passion och drivkraft. 

Så luta dig tillbaka och njut av en renare, fräschare vardag med Ozoneair! 

Adress: Handelsvägen 19, 973 45 Luleå, Sweden

Hemsida: https://ozoneair.se/

Facebook: https://www.facebook.com/ozoneairsweden/?locale=sv_SE