Annonssamarbete med Hanzens

Exklusiv lansering: Profilkläder från kända varumärken

Vad du väljer att klä på dig har betydelse enligt teamet på Hanzens. ”Att ha bekväma kläder man trivs i och känner sig fin i gör verkligen varje dag lite bättre”, säger Tobias Eriksson, sales manager på Business by Hanzens.

Hanzens är en modekedja som erbjuder kläder, skor och accessoarer från en mix av välkända och nya varumärken. Deras butiker finns längst norrlandskusten i Luleå, Piteå, Skellefteå, Umeå och Örnsköldsvik samt online. En av deras senaste satsningar är Business By Hanzens som har fokus på företagskunder. 

undefined
Några av märkena som Business By Hanzens erbjuder är Ralph Lauren, Kebne, Sail Racing, Tiger of Sweden, Replay, Stenströms och Gant.
undefined
"Alla våra plagg är noggrant utvalda och av hög kvalité för att ge våra kunder det där lilla extra."
undefined
"Bättre kvalité gör att de anställda känner sig mer värdefulla."

– Det är ett unikt erbjudande där vi säljer märkeskläder till företag och deras logo kan broderas eller tryckas på plaggen. Att erbjuda sina anställda kläder från märken de själva hade valt i stället för att ge dem en t-shirt i rätt dålig kvalité som snabbt blir urtvättad är helt olika saker. Bättre kvalité gör att de anställda känner sig mer värdefulla och det är även bättre från ett hållbarhetsperspektiv då plagget kommer hålla en lång tid framöver, säger Tobias Eriksson.

Att ha bekväma kläder man trivs i och känner sig fin i gör verkligen varje dag lite bättre

Tobias Eriksson

Sales manager

Hanzens har sedan tidigare erfarenhet av att jobba med företagskunder och märker en allt större efterfrågan på den här typen av tjänster.
 Närheten till sina kunder är en av Business By Hanzens främsta styrkor, menar Tobias Eriksson.

undefined
”Att ha bekväma kläder man trivs i och känner sig fin i gör verkligen varje dag lite bättre”

– Vi är ett lokalt företag som finns nära till hands. Det är lätt att få hjälp om några frågetecken uppstår. Kunderna behöver inte gå via en kundtjänst och vänta på hjälp, utan vi är enbart ett samtal eller mejl bort från direktkontakt, säger Tobias Eriksson.

För alla branscher
Business by Hanzens har ett brett utbud av kläder som passar både ute på fält och inne på kontor.
– Vi har allt från skjortor, regnjackor, klänningar, dunvästar, friluftsbyxor och allt däremellan. Majoriteten av alla branscher kan hitta vad de söker hos oss, säger Tobias och fortsätter:
– Alla våra plagg är noggrant utvalda och av hög kvalité för att ge våra kunder det där lilla extra. Kläder är en investering i varje företags image och påverkar både hur era kunder ser på er och hur de anställda känner sig och presterar.

Några av märkena som Business By Hanzens erbjuder är Ralph Lauren, Kebne, Sail Racing, Tiger of Sweden, Replay, Stenströms och Gant.

undefined
Hanzens är en modekedja som erbjuder kläder, skor och accessoarer från en mix av välkända och nya varumärken.

Det som är lättast för kunden
Om ett företag är intresserad av att beställa kläder finns det flera vägar att gå.
– Det viktigaste är att det ska vara lätt för våra kunder. De kan välja mellan att åka in till en av våra butiker eller bestämma en tid då jag åker ut till företaget och tar med kläder. Jag rekommenderar att ringa eller mejla och berätta vad man är intresserad av så tar vi det därifrån, säger Tobias.

Det finns flera betalningsalternativ att välja mellan som direktbetalning, faktura och avbetalning. Alternativen är anpassningsbara och det går alltid att hitta en lösning för det som passar kunden bäst.
– Utöver arbetskläder erbjuder vi även presentkort som är perfekta att ge till sina anställda i present vid jul eller mot sommaren exempelvis, säger Tobias.

undefined
Business by Hanzens har ett brett utbud av kläder som passar både ute på fält och inne på kontor.

Kontakta Tobias
Man ska inte tveka att höra av sig direkt till Tobias om man är intresserad av tjänsterna som Business by Hanzens erbjuder. Ingen beställning är för liten eller stor.

– Hör av dig direkt till mig så planerar vi något bra. Det bästa med mitt jobb är helt klart kundkontakten och hur nära man kommer varandra. Glädjen när kunderna hittar plaggen och produkterna som passar perfekt. Att ha bekväma kläder man trivs i och känner sig fin i gör verkligen varje dag lite bättre, säger Tobias Eriksson.

undefined
Business By Hanzens har fokus på företagskunder.

Hanzens Business

Hemsida: www.hanzens.se/sv/businessbyhanzens

Hanzens Luleå
Storgatan 25, 97232 Luleå
0920-224466

Hanzens Piteå
Uddmansgatan 11, 941 32 Piteå
0911-194 40

Hanzens Skellefteå
Nygatan 59, 931 30 Skellefteå
0910-170 60

 Hanzens Umeå
Utopia, Vasagatan 9D, 903 29 Umeå
072-2124123

Hanzens Örnsköldsvik
Stora Torget 3, 891 33 Örnsköldsvik
0660-12221

"Ungdomar kan behöva åka fast"

Insändare: "Ungdomar kan behöva åka fast"

Insändare

Om ungdomarna är uttråkade och drar runt på stan är det ett föräldraansvar att prata med sitt barn och ta reda på vad det gör, skriver signaturen Tonårsförälder i Luleå.

Klart att föräldrar vet om barnen stjäl massor

Ledare: Klart att föräldrar vet om barnen stjäl massor

Ledare

Hanzens ägare har helt rätt när hon påtalar att föräldrar rimligtvis märker om deras barn kommer hem med ny jacka eller mobil.

Tiktoktrend: Ungdomar utmanar och hetsar varandra att våga stjäla

Tiktoktrend: Ungdomar utmanar och hetsar varandra att våga stjäla

Luleå

Stölder, fula ord och spottloskor på golvet. Hanzens i centrala Luleå har stora problem med ungdomsgäng som driver omkring. "Det pågår en Tiktoktrend där de utmanar och hetsar varandra att våga sno, säger Kristina Larsson.