Annonssamarbete med JOBmeal

Lansering av efterlängtad kaffenyhet: ”Större succé än vi hade väntat oss”

JOBmeal har lanserat en lösning som tar iskaffe direkt till kontoret.
JOBmeal har lanserat en lösning som tar iskaffe direkt till kontoret.

Gillar du Latte, Salt Karamell och kallt kaffe? Vad sägs om att kombinera alla tre! Kallt och smaksatt kaffe är det självklara valet för många. Därför har JOBmeal nu lanserat två nya koncept som kan ta dryckerna du tidigare endast kunna avnjuta på en kaffebar direkt till fikahörnan på din arbetsplats.

Native 3 november 2023 01:00
Detta är ett annonssamarbete.

Kaffe har funnits med oss i tusentals år och har med tiden utvecklats i oändliga smakkombinationer och format. Drycken har gått från att kopplas samman med en enkel svart kopp till att smaksätt och kallt har blivit en lika stor självklarhet. Peder Meijer på JOBmeal har stenkoll på vad svenska kaffedrickare efterfrågar.

– Majoriten av alla millennials vilket är personer födda mellan åren 1981–1996 dricker kallt kaffe regelbundet och väljer oftast en kall, kall och smaksatt eller varm och smaksatt kaffe framför den vanliga versionen. De mest populära smakerna är salt karamell, karamell, hasselnöt, vanilj och choklad, berättar Peder.

undefined
Nya koncept: Flavoured Coffee Moments och Chilled & Flavored Coffee Moments.
undefined
Iskaffe i tillverkning, nästa steg är att tillsätta valfri smak som karamell eller hasselnöt.

JOBmeal har alltid kunderna och kaffedrickarna i fokus och utvecklar sina koncept efter hur deras smak och behov förändras. De var bland de första att lansera den populära kaffedrycken Flat white och chailatte på svenska arbetsplatser genom sina kaffekoncept och har nu genomfört en till efterlängtad satsning. 

– Vi vill erbjuda den produkt som man väljer själv om man kan välja vad som helst. Därför erbjuder vi nu Flavoured Coffee Moments och Chilled & Flavored Coffee Moments. Med dessa koncept kan man äntligen göra en smaksatt och kall kaffe direkt på jobbet och ta med till skrivbordet istället för att behöva gå till ett kafé, säger Peder och fortsätter:

 – Den svenska kaffedrickaren har alltid haft en god smak och varit öppen för att förändra kaffet och att låta kaffet förändra en själv. Det är nog därför lanseringen togs emot med öppna armar och gjorde en ännu större succé än vi hade väntat oss. Kaffedrickaren och kaffet utvecklar varandra tillsammans.

undefined
"Med dessa koncept kan man äntligen göra en smaksatt och kall kaffe direkt på jobbet och ta med till skrivbordet istället för att behöva gå till ett kafé", säger Peder.

Lär dig mer om JOBmeals nya kaffekoncept!

De som är nyfikna på lanseringen är välkomna till JOBmeals showroom på Storheden, Luleå för att provsmaka. Eller något av alla andra showroom utspridda i Sverige från Malmö i söder till Kiruna i norr.

– Kom gärna förbi eller kontakta oss om du är nyfiken på vad som kan passa din arbetsplats bäst. Vi erbjuder allt från kaffe till bubbelvatten, säger Peder.

Svenskarna är i topp i världen när det gäller antal druckna koppar per dag och drycken har en stor plats i mångas vardag, det är en av de roligaste delarna med att jobba med kaffe menar Peder. 

– Kaffe är inte bara en dryck utan har blivit en plattform som för samman människor. Människor över hela världen möts dagligen över en kopp kaffe både på fritiden och i arbetslivet. Kaffet tar en naturlig plats i sociala sammanhang.

undefined
Magnus Juntti jobbar på JOBmeal i Luleå och har dagligen kontakt med flertalet kunder.

Njut av kallt kaffe hemma
Det är en självklarhet att du på ett enkelt sätt även ska kunna njuta av en kopp kallt kaffe hemma enligt JOBmeal. Ett tips är att hälla kaffe i en isform och sedan stoppa den i frysen. När du sedan är sugen på en islatte stoppar du några kuber i ett glas och häller sedan i mjölk av valfri sort.

– På det här sättet har du alltid tillgång till att snabbt göra en islatte hemma. Du kan även smaksätta iskuberna med kardemumma, hasselöt, salt karamell eller annan smak du gillar för att göra det extra gott, säger Peder.

Tips! Ljuvlig efterrätt med en touch av kaffe

  1. Krossa din favoritkaka exempelvis vaniljdröm eller chocolate cookie
  2. Stoppa krosset på ett fat och forma det till en ring
  3. Stoppa en kula vaniljglass i ringen
  4. Ta en isbit gjord på fruset kaffe och riv på ett rivjärn över glassen
  5. Ät direkt och njut av iskrosset eller se hur flarnen smälter på glassen och rinner ner
undefined
JOBmeal besöker dagligen kunder över hela Sverige för att erbjuda det lilla extra på fikarasten.
Om JOBmeal

JOBmeal är en ledande leverantör av kaffelösningar och närliggande tjänster till arbetsplatser. De samarbetar med alla de stora kafferosterierna för att sätta guldkant på sina kunders vardag. Utöver kaffe, erbjuder vi friskt kallt vatten och ett rikt sortiment av kringliggande produkter. De hjälper dig att hitta en lösning som passar just din arbetsplats.

www.jobmeal.se

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Kuriren.