Annonssamarbete med Coop Norrbotten

Butikschefen berÀttar: SÄ blir vÄr nya matbutik i SÀvast

Nu Àr det klart att Lena Björnfot blir butikschef för Coop SÀvast. HÀr berÀttar hon om vad kunderna kan förvÀnta sig av den nya butiken som öppnar strax innan sommaren.

Coop SÀvast söker efter medarbetare som vill vara med och forma den nya butiken.

Coop SÀvast söker efter medarbetare som vill vara med och forma den nya butiken.

Foto: Coop

Native2023-01-16 01:00
Detta Àr ett annonssamarbete.

I nĂ„gra Ă„r har Coop Norrbotten haft planer pĂ„ en ny butik i SĂ€vast. Nu Ă€r det bara nĂ„gra mĂ„nader kvar till det att den nya butiken öppnar – vecka 17 kommer personalen vara pĂ„ plats i butiken och strax dĂ€refter Ă€r det dags för öppning.

– Det hĂ€nder otroligt mycket i Boden för tillfĂ€llet och vi tror att det Ă€r helt rĂ€tt att öppna en butik i SĂ€vast. Vi hoppas att de nĂ€rboende tar emot oss med öppna armar och att de kommer att tycka om vĂ„r stora och vĂ€lsorterade butik men Ă€ven att mĂ„nga pendlare vĂ€ljer att stanna hos oss, sĂ€ger Lena Björnfot.

Lena Ă€r ett vĂ€lkĂ€nt namn inom Coop Norrbotten och hon har tidigare varit med och öppnat Coop KallkĂ€llan. Nu fĂ„r hon chansen att öppna en till butik med flera nya medarbetare. 

– Jag har fĂ„tt ett stort förtroende pĂ„ nytt och det kĂ€nns jĂ€ttespĂ€nnande. Att bygga team Ă€r nĂ„got jag verkligen Ă€lskar. NĂ€r man skapar ett bra vĂ€lfungerande team tror jag det Ă€r viktigt att man hittar olikheter, sĂ„ inte alla Ă€r pĂ„ samma sĂ€tt. Det ger en bredd och det driver och utvecklar varandra. Vi ska skapa bra relationer och ha en hĂ€rlig kĂ€nsla i butiken. Efter att man varit hos oss ska man som kund kĂ€nna en riktig feel good-kĂ€nsla, sĂ€ger Lena.

undefined
Kunderna kommer kunna njuta av en gratis morgonkaffe medan de hittar en matlÄda för dagen i det stora fÀrdiglagade sortimentet.

Kunderna kommer kunna njuta av en gratis morgonkaffe medan de hittar en matlÄda för dagen i det stora fÀrdiglagade sortimentet. Det finns Àven flera laddstolpar utanför som passar perfekt att nyttja vid storhandling.

– Det blir ett vĂ€lsorterat sortiment och vi kommer att ta in mycket lokal mat, delidisk, stort utbud av butiksbakat och butiksgrillat. Sedan kommer vi att anpassa efter vad vĂ„ra kunder efterfrĂ„gar, vi kommer lyssna mycket pĂ„ vad kunderna vill ha och vad som saknas. NĂ„gra vi kommer ha i Ă„tanke nĂ€r vi tar fram sortimentet Ă€r personer som pendlar, sĂ€ger Lena.

undefined
"Alla medarbetare har chans att pÄverka butiken, vi kommer bygga upp den tillsammans", sÀger Lena Björnfot.

Innan öppning ska det anstÀllas omkring 15 personer samt extrapersonal som kan jobba kvÀllar och helger. Förhoppningen Àr att de anstÀllda ska börja arbeta under vecka 14.

– Om man Ă€lskar kundmötet, service och har ett intresse för mat ska man verkligen söka hit. En vanlig vecka bestĂ„r bland annat av att packa upp varor, sĂ€ljplanering, göra bestĂ€llningar och kassajobb. Det Ă€r ett varierat arbete som Ă€r fullt av glĂ€dje och energi, sĂ€ger Lena och fortsĂ€tter:

– Alla medarbetare har chans att pĂ„verka butiken, vi kommer bygga upp den tillsammans. Jag lovar att man dessutom fĂ„r en arbetsgivare som verkligen bryr sig om sina anstĂ€llda. Det Ă€r medarbetarna som gör butiken.

Hur ser det ut med utvecklingsmöjligheter inom Coop Norrbotten?
– Jag skulle sĂ€ga att de Ă€r mycket stora. Som exempel sĂ„ började Coop Norrbottens vd som sommarjobbare i en av vĂ„ra matbutiker och det visar pĂ„ vilka möjligheter som finns. Det finns mĂ„nga interna utbildningar som man kan gĂ„ och som kan leda vidare till större ansvar som kvalitetsansvarig, bitrĂ€dande butikschef, butikschef, sĂ€ljledare pĂ„ Stora Coop och Ă€ven annat. Coop Norrbotten tar verkligen hand om sina anstĂ€llda. 

Den hÀr annonsen Àr producerad av en kommersiell skribent. Den Àr alltsÄ inte skriven av nÄgon av vÄra journalister pÄ Kuriren.