Annonssamarbete med Stiftelsen Bodenbo

Bodenbo satsar på nyproduktion – totalt 146 nya hyresrätter

Under början av 2025 kommer 50 nya hyreslägenheter vara redo för inflyttning. Lämna din intresseanmälan redan nu om du vill bo enkelt, tryggt och nära både natur och centrum.

Hyresgäster kommer kunna flytta in under början av 2025.

Hyresgäster kommer kunna flytta in under början av 2025.

Foto: Bodenbo

Native2024-06-18 09:57
Detta är ett annonssamarbete.

Brogatan 50 och 52 ligger precis utanför centrala Boden, ett stenkast från elljusspår och handelsområde med bland annat Lidl, Dollarstore och Jysk. Lägenheterna är moderna och har ett perfekt läge för de som gillar både natur och närhet till stan förklarar Anders Blomqvist, projektledare på bygget.

– Härifrån går det att ta skidorna under armen och gå direkt till paglaspråret för en skidtur eller njuta av härliga promenader. Samtidigt tar det bara tar 10–15 minuter att promenera till gågatan, säger Anders Blomqvist.

Klicka här för att göra en intresseanmälan!

undefined
Moderna och fräscha lägenheter med hög standard.
undefined
Moderna och fräscha lägenheter med hög standard.

Lägenheterna har 1–3 rum och kök och varierar i storlek mellan 30,5–64,9 kvadratmeter. Lägenheterna har ekparkett, ljusa väggar, diskmaskin, plats för tvättmaskin och inglasad balkong eller uteplats. 

– Lägenheterna är moderna och fräscha med en väldigt hög standard, högre än vad de flesta brukar förvänta sig av hyreslägenheter, säger Anders Blomqvist.

Klicka här för att läsa mer om lägenheterna!

undefined
Alla lägenheter har uteplats (bottenvåningen) eller inglasad balkong.
undefined
Badrum med plats för tvättmaskin.

Intresseanmälan öppen
Det går att göra en intresseanmälan på Bodenbos hemsida för att få uppdateringar om bygget, bli bjuden på visning och få notis när det går att göra en fullständig ansökan för inflyttning. 

– Kön man ställer sig i just nu är en intressekö som inte är bindande på något sätt. Senare kommer det gå att göra en slutgiltig ansökan om man är intresserad av att bo i en av lägenheterna, säger Anders Blomqvist.

Gör en intresseanmälan här och få de senaste uppdateringarna inför inflyttning!

undefined
"Lägenheterna är moderna och fräscha med en väldigt hög standard, högre än vad de flesta brukar förvänta sig av hyreslägenheter", säger Anders Blomqvist.

Fler nya lägenheter framöver
Det byggs även 96 nya lägenheter på Sveavägen som kommer lanseras och vara redo för inflyttning under 2025. De lägenheterna kommer ha en liknande design och standard som Brogatan 50 och 52.

– Det händer mycket i Boden och Bodenbo vill vara med och bidra till den positiva utvecklingen. Vi ser framemot lanseringen av alla lägenheter, säger Ann-Sofie Lund, marknadschef.

Bodenbo är en stiftelse vilket innebär att de inte är vinstdrivande utan att allt går tillbaka till hyresgästerna. Nyproduktioner och renoveringar av befintliga lägenheter är två exempel på hur investeringar görs.

undefined
"Vi ser till att människor får en trygg plats", säger Ann-Sofie Lund.

– Allmännyttans uppdrag är annorlunda från de privata hyresvärdarna. Vi jobbar med målet att det ska finns ett hem för alla, våra bostäder ska passa en bred krets av kunder med olika förutsättningar, säger Ann-Sofie Lund och fortsätter:

– Hemmet är den plats där de flesta människor spenderar mest tid. Vi ser till att människor får en trygg plats. Det känns ärofyllt att få jobba med något så viktigt.

Har du en hälsning till framtida hyresgäster i nyproduktionerna?
– Vill man ha trygghet, enkelhet och samma standard som i en bostadsrätt är den här sortens lägenhet perfekt. Välkommen hem!

Om Bodenbo

Stiftelsen Bodenbo är en av Sveriges allmännyttiga bostadsstiftelser och företagets historia sträcker sig från 1947 då stiftelsen grundades. Med drygt 2100 lägenheter och ett fåtal kommersiella lokaler är Bodenbo det största fastighetsbolaget i Boden. Utbudet av lägenheter finns i centrala Boden, Svartbjörnsbyn och Sävast.

Gör en intresseanmälan här: www.nyproduktion.bodenbo.se/uthyrning-kontakt 

Mer info om Brogatan: www.nyproduktion.bodenbo.se/brogatan-50-52 

Hemsida: www.bodenbo.se

Telefonväxel: 0921-578 80 måndag-fredag kl. 10-11, 12-14

Kundservice besöksadress: Parkgatan 34, Boden (Bredvid Björknäsgymnasiet och Björknäs HC, Folktandvården)

Den här annonsen är producerad av en kommersiell skribent. Den är alltså inte skriven av någon av våra journalister på Kuriren.