Ny toppchef hos Polarbröd

Cindy Kite är Polarbrödsgruppens nya chef inom hållbarhetsarbete och innovation. "Det känns lite pirrigt i magen", säger hon om uppdraget.

12 juni 2019 08:53

Den 1 juni klev Cindy Kite på som hållbarhetschef och innovationssamordnare i Polarbrödsgruppen AB. Det efter att ha jobbat inom koncernen sedan 2008. Tidigare har hon arbetat som lektor i statsvetenskap.

– Det är spännande och inspirerande att ta den här rollen i ett företag som jobbar så strategiskt och målmedvetet med hållbarhet och i en tid när innovation ligger högt upp på dagordningen. Det känns lite pirrigt i magen och samtidigt jättekul, säger Cindy Kite i ett pressmeddelande.

Med erfarenhet av att ha jobbat flera år med hållbarhetsfrågor i sin roll som analytiker på Polarbröd och representerat företaget i flera externa hållbarhetsnätverk efter att hennes föregångare slutade.

– Det blir en fantastiskt bra lösning att Cindy tar över efter Carina på hållbarhetssidan. Hon är väl insatt i frågorna har redan bra kontakter i våra externa nätverk. Dessutom känns det spännande att lyfta samordningen av innovationsfrågorna till moderbolaget. Tanken med det är att hålla ihop arbetet som sker i koncernen med hjälp av våra kloka, uppfinningsrika medarbetare, säger Karin Bodin, vd, Polarbrödskoncernen.

Polarbrödsgruppen är en Polarbrödskoncernens moderbolag som stöttar koncernens verksamheter och ägare med specialistkunskap och arbetar med att säkerställa en hållbar utveckling.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Jenny Stjernström