De nominerade till årets hederspris i Boden

Nyckelpersoner inom spelindustrin, en drivmotor inom Bodens besöksnäring och grundaren av ett affärsnätverk för kvinnor – här är de nominerade till Årets hederspris i Boden.

17 januari 2020 13:35

Årets hederspris på Näringslivsgalan i Boden tillägnas en person eller flera personer som på något sätt bidragit till en positiv utveckling av det lokala näringslivet samt är en god förebild. De nominerade behöver inte ha sitt säte inom kommunen utan priset kan delas ut till vem som helst som på ett positivt sätt har stöttat det lokala näringslivet inom kommunen.

Vinnaren presenteras på Bodens näringslivsgala den 22 februari på Western Farm.

De nominerade är:

Thomas Lindgren & Vivienne Koh

När hela världen ligger framför ens fötter valde Thomas och Vivienne att satsa i Boden. Med över 20 år inom spelindustrin är Thomas en av nyckelpersonerna i den spelutvecklingsbransch som växer fram i Boden. Tack vare Valkyrie Jam, ett gamejam för kvinnor, blev Vivienne Bodensare och leder idag spel- och webbutveckling framåt.

Bertil Harström

Få är så engagerade i Bodens besöksnäring utan att vara bosatt eller verksam här som Bertil. Han har skapat unika besöksmål som Treehotels fågelbo och UFO samt det unika Arctic Bath tillsammans med Johan Kauppi. Han bidrar med ett hjärta som klappar lite extra för Edeforsområdet och Boden och har genom sin passion för skapa unika boendemiljöer fört Boden ut i världen.

Ann-Louice Lövgren Engström

Ann-Louice brinner för ett jämställt näringsliv. Hon är en av grundarna till det kvinnliga affärsnätverket Business By Women. Affärsmässighet är hennes ledord, något som gjort att nätverket blomstrat och många kvinnliga företagare har utvecklas. Med sitt driv och glädje är Ann-Louice en förebild som gör skillnad och bygger ett bättre samhälle för framtiden.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Norrbottens Affärer