Byggföretaget till Norrbotten

Byggprojektledningsföretaget Forsen expanderar. Nu öppnar de kontor och anställer i Kiruna, och planen framåt är fler kontor i norra Sverige.

12 november 2019 13:27

Forsen har sedan tidigare kontor på sju orter i Sverige, men hittills inget norr om Uppsala. Nu expanderar företaget och öppnar sina första kontor i norra Sverige.

Umeåkontoret har precis öppnat, och näst på tur står Kiruna där man nu rekryterar medarbetare.

– Vi ska finnas där våra kunder finns. Och det finns en stor efterfrågan på våra tjänster i de norra delarna av Sverige så detta är en logisk och självklar satsning, säger Forsens vd Bengt Johansson och fortsätter:

– Det finns en stor marknad i Norrland men det kräver en närvaro för att kunna konkurrera om uppdragen. Vi har rekryterat medarbetare i både Umeå och Kiruna och vi planerar att så småningom öppna kontor på fler orter i Norra Sverige.

Expansionen leds av Jonas Wållberg, affärsenhetschef Norr, som senast har varit vd och delägare av företaget Sigma Civil. Nu flyttar han hem till Umeå där han är uppväxt.

– Jag har följt Forsen på avstånd i flera år och vet att det är ett kompetent företag med duktiga medarbetare som alltid levererar. Så det ska bli spännande att bygga upp Forsen Norr med en så stark organisation i ryggen, säger han.

Så jobbar vi med nyheter
 Läs mer här!
Elin Emborg