Kommer Naken-Janne att medverka när dokusåpan Farmen gör comeback? Vilka "kändisar" deltar i årets Let’s dance? Är Björn Ranelid på riktigt?
Ska man tro den svenska kvällspressen så var det några av förra veckans hetaste snackisar.
Kommer ni ihåg Haiti?
Det är lite drygt två år sedan det lilla landet i Västindien drabbades av en fullständigt förödande jordbävning där 315.000 människor dog.
Katastrofen skördade över 100.000 fler dödsoffer än tsunamin i Indiska oceanen 2004. Och hela 20 gånger fler än jordbävningen och tsunamin i Japan i fjol.
Det var dock långt ifrån första gången Haiti drabbades av en katastrof. Haiti ligger mitt i det karibiska orkanbätet, och landet - som är det fattigaste på det västra halvklotet - har en nattsvart historia av slaveri, krig och brutala och maktfullkomliga härskare.
Den 12 januari 2010 förstördes landets få fungerande institutioner i ett ögonblick: Sjukhus och skolor rasade samman. Hamnen förstördes. Flygplatsen stängdes.
Omvärlden reagerade förvånansvärt snabbt när katastroflarmet gick. Mycket berodde det på att FN och Röda korset redan fanns på plats. USA:s militär skickade dessutom ett hangarfartyg som fungerade som kommunikationscentral och tillfällig flytande landningsplats för flygplan och helikoptrar lastade med förnödenheter.
Den internationella solidariteten mobiliserades snabbt efter katastrofen i Haiti. Det imponerade. Inom loppet av en vecka hade till exempel 50 miljoner kronor skänkts till jordbävningsoffren bara från Sverige. Och pengarna fortsätter att strömma in.
Men två år senare är huvudstaden Port-au-Prince fortfarande i ruiner. Över en halv miljon haitier lever under tältdukar. Tältlägren kontrolleras av kriminella gäng. Kvinnor och flickor utsätts för tvångsprostitution och systematiska våldtäkter. 7.000 människor har dött i det senaste årets koleraepidemi.
Fler har förvisso fått tillgång till rent vatten än innan katastrofen. Men framstegen är små och den bestående bilden efter att ha läst rapporter från journalister som varit på plats är att Haiti förvandlats från ett helvete till ett annat.
Självklart ska det skickas katastrofhjälp. Men på lång sikt kan man inte sända bistånd till genomkorrupta länder som Haiti utan att först försäkra sig om att det existerar lag och ordning och ett fungerande politiskt styrelseskick.
Förra veckan meddelade biståndsminister Gunilla Carlsson (M) att det fick vara slut med bistånd till enskilda länders statskassor.
"Jag hoppas att vi rätt så snart kan inleda processen med att börja avsluta det men jag vill inte sätta något årtal. Men det här är min ambition för det är också en konsekvens av det tänkande som jag nu har kring den fortsatta biståndsförnyelsen", sa Gunilla Carlsson i Ekots lördagsintervju.
Det var ett bra besked, om än lite luddigt. Allt för länge har nämligen det svenska biståndet gött odemokratiska regimer snarare än att det gått till folket som behöver hjälp.
Situationen i Haiti är djupt tragisk och förtjänar all uppmärksamhet den kan få. Men länder som Haiti kan inte hanka sig fram från den ena katastrofen till den andra tack vare bistånd utifrån.
Det finns inget substitut mot demokrati, frihandel och lag och ordning. Det borde också vara ett krav för att få ta del av svenskt bistånd på längre sikt.