Ny bokning avslöjas: Motorsågscountry på Luleås stadsfest

Med drygt en vecka kvar till Putte i parken avslöjas ytterligare ett artistsläpp av arrangören.

Norrbottningen Pär Hulkoff och dalmasen Jonas Kjellgren utgör Bourbon boys. På lördag den 13 juli kommer duon till Luleå.

Norrbottningen Pär Hulkoff och dalmasen Jonas Kjellgren utgör Bourbon boys. På lördag den 13 juli kommer duon till Luleå.

Foto: Pressbild

Nöje2024-07-03 11:04

Det hänger fortfarande frågetecken i luften inför Putte i parken, som arrangeras mellan 11–13 juli. På hemsidan står "to be announced" på flera kvällstider.

Men nu avslöjar i alla fall arrangörerna att duon Bourbon Boys kommer uppträda under Luleås stadsfest. Bandet består av Raubtier-sångaren Pär Hulkoff, från Haparanda, och Jonas Kjellgren.

– Vi delade kärleken till countrymusiken. Vi ville göra countrygenren på riktigt, utan någon fejkad bild och tomma ord, och ta ut den till de stora folkmassorna“, berättar Hulkoff i en presstext.

undefined
Pär Hulkoff

Bourbon Boys släppte albumet "Forever rebels" i februari, vilket var deras första skivsläpp sedan 2013. Då debuterade de med "Shotguns, Trucks & Cattle" som blev hyllad i countryrock-kretsar.

– Jag skrev låten Hillbilly Heart i tidiga tonåren. Det är någon slags romantisk presentation av landsbygden, berättad för alla de urbana människor som ser – och alltid har sett – ner på oss och bara ser oss här ute som skräp. Vi kommer inte att förändras, och vi kommer inte att röra oss“, säger Pär Hulkoff.

Ytterligare två artister förväntas bli presenterade för allmänheten efter onsdagens nyhet.

undefined
2024 års upplaga av Putte i parken närmar sig och ytterligare akter ska presenteras.

Artister:

Torsdag: Rix FM festival, Skrev1.

Fredag: Medina, Dom första, Anis don Demina.

Lördag: Bourbon Boys, Hurula, Sofie Svensson & Dom där.

Oklart och Stefan Bergren och Grand jam uppträder i Rock n' roll tältet och Schlagertältet under flera kvällar.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!