Laleh laddar för sommaren genom att svara på frågor

I sommar gör Laleh sin första sommarturné sedan 2017 och besöker Luleå den 5 augusti, i Södra hamn. Under måndagen intervjuades hon i direktsändning och svarade på tittarnas frågor. Se hela intervjun nedan.

Laleh kommer till Umeå och Luleå i augusti och mötte sina fans i chatten under måndagen.

Laleh kommer till Umeå och Luleå i augusti och mötte sina fans i chatten under måndagen.

Foto: Skärmdump

Nöje2023-05-15 11:30

I Norrbotten har de senaste dagarnas värme skapat sommarkänslor och för Laleh har föreberedelserna för den stora turnén startat. Under måndagen svarade hon på läsarnas frågor som uppladdning inför besöket i Luleå den 5 augusti. 

Årskurs 1 på NLV Svartöstaden, som ska sjunga Laleh-låtar på skolavslutningen, skickade in flera frågor till liveintervjun. Bland annat frågade de Laleh om hon tyckte att hennes "Framåt" är ett bra val av dem.

– Ja, varför inte? Om de tycker om den och att den ger dem en skön känsla av allting går framåt, man får göra fel och misstag – alla vägar leder fram. Om de får känna den känslan och förstår att det är början på deras liv, att de har mycket att se fram emot – så varför inte?

undefined
Magnus Tosser intervjuade Laleh under måndagen och artisten bjöd på en mängd spännande svar.

Under den knappa halvtimman avslöjade Laleh bland annat att hon är mest stolt över "En stund på jorden", att hennes medverkan i filmen "Jalla Jalla" i-n-t-e gav mersmak, att hon aldrig övervägt att vara med i Melodifestivalen och att hon tycker att Hooja är "härlig".

– Vänta, är det banan, citron, äpple och melon? Jag känner till den låten (skratt).

I filmklippet som finns i sin helhet på webben berättade artisten också om sin oväntade relation till Luleå.

– Det är två timmar med buss från Skellefteå och man kan köra upp där, jag tog körkort där (skratt). Jag misslyckades två gånger så jag tog den där resan – på tredje gången fick jag körkort, sa Laleh.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!