4 portioner
1 pkt färsk gnocchi
1 röd paprika
1 rödlök
3 salladslökar
2 vitlöksklyftor
1 ask körsbärstomater
olivolja till stekning
salt
peppar
färska örter
parmesanost
Till servering: Lufttorkad italiensk skinka
Sätt på vattnet till gnocchin. Hacka lök, vitlök och strimla paprikan. Hetta upp olivolja i en stekpanna. Lägg i grönsakerna och låt steka någon minut. Dela tomaterna i halvor och tillsätt dem. Stek på medelhögvärme i några minuter tills tomaterna börjar bli lite mjuka. Strimla salladslöken och tillsätt den. Hacka örterna, salta och peppra. Ställ åt sidan. Koka gnocchin enlig anvisningarna på förpackningen. Vänd ned den i grönsaksblandningen. Lägg upp på tallrikar med lufttorkad skinka och toppa med riven parmesanost.
Smaklig måltid!