Recept: Pappardelle med rostbiff och basilika

Kultur och Nöje2015-12-31 08:00

4 port papardelle

250 g champinjoner

1/2 purjolök

ca 600 g rostbiff

1/2 kruka basilika

100 g grana padano

1 msk olja

salt och peppar

2 dl vispgrädde

1 tsk timjan

Gör så här:

Sätt på en stor kastrull med vatten till pastan.

Ansa och skiva svamp och purjolök. Strimla rostbiff och basilika och riv osten.

Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen.

Bryn rostbiff, svamp och purjolök i omgångar i olja i en stekpanna. Lägg över i en gryta. Krydda med salt och peppar.

Blanda i grädden och krydda med basilika och timjan. Låt koka upp. Rör i hälften av osten.

Servera pastan med rostbiffsåsen och resten av osten.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!