1/2 påse mandelspån (à 50 g)
200 g färsk minichorizo
1 tsk olja
250 g fettuchini
250 g morotspasta
1 dl pestopaprika
1/2 dl vatten
1/2 ask ärtskott (à 100 g)
1/2 påse mangold (à 65 g)
Så här gör du
Gör så här:
Sätt på vatten till pastan och morotsnudlarna (kokas i samma kastrull vid 2–4 port).
Rosta mandeln i en torr panna på medelvärme.
Stek korven runt om i oljan i en stekpanna cirka 10 minuter på medelvärme.
Koka pastan enligt anvisningen på förpackningen. Lägg i morotspastan i samma vatten när det återstår 1 minut av pastans koktid.
Häll av i ett durkslag och låt rinna av. Blanda peston med vattnet i kastrullen och vänd ner pastan.
Servera pastan till korven. Toppa med ärtskott, mangold och mandel.