Gulasch:
1 gul lök
4 potatisar
1 paprika
2 msk olja
500 g köttfärs
6 dl vatten
1 köttbuljongtärning
500 g krossade tomater
2 tsk kummin
salt och peppar
Varm ostbaguette:
baguette
färskost av valfri smak
Gör så här:
Skala lök och potatis.
Skölj paprikan.
Hacka lök, skär potatis och paprika i tärningar.
Fräs alla grönsaker och köttfärs i olja i en kastrull eller gryta.
Tillsätt vatten, köttbuljongtärning, krossade tomater och kryddor. Låt koka cirka 10 minuter.
Smaka av med salt och peppar.
Servera gärna soppan med en varm ostbaguette.
Varm ostbaguette:
Sätt ugnen på 250 grader.
Skär baguetten på längden. Bred på färskost med valfri smak.
Lägg på överdelen.
Sätt in mitt i ugnen cirka 5 minuter.