600 g fläskfilé
1 påseSanta Maria Asian Spices Paneng Red Curry
1 pkt bacon
soja
0.8 dl Santa Maria Thai Soya Sauce
2 lime
2 msk farinsocker
0,5 röd chili
1 schalottenlök
0.5 kruka färsk koriander
Gör så här:
Värm ugnen till 120 grader.
Putsa fläskfilén.
Gnid in den med panengkrydda.
Bryn fläskfilén runt om i medelhet stekpanna så att kryddorna inte blir brända.
Stek fläskfilen färdig i ugnen tills köttsaften är klar, cirka 20 minuter.
Ta ut och låt köttet vila. Stek under tiden baconet knaprigt, och låt rinna av på hushållspapper.
Sojasås: Skiva shalottenlöken tunt och pressa limen. Blanda limejuicen och löken med resten av ingredienserna.
Skiva upp köttet.
Häll över såsen och toppa med bacon.
Rätten serveras ljummen tillsammans med risnudlar.