Golvet håller på att lackas och lokalen ser ut som en byggarbetsplats, men även om namnet blir Fabriken finns det mycket kvar att göra.
Det är ungefär en månad kvar till den nya baren öppnar på Storgatan och då räknar ägaren Johan Karlsson med folk vid luckan direkt. Redan tidig morgon ska Fabriken mullra igång, med dryckesförsäljning från kaffeluckan.
– Vi kommer fokusera på all dryck egentligen. Allt från jättebra kaffe, egen juice, smoothies, öl, vin ...
Inspirationen kommer från Danmark och smörrebrödet kommer att bli ett flaggskepp, men framförallt vill Johan Karlsson lyfta drycken till nya nivåer. Han räknar inte med att konkurrera med någon av stans à la carte-restauranger.
– Vi kommer satsa på att gästerna ska kunna vara hos oss både före och efter att de har varit på andra ställen. Hos oss är det helt normalt att komma in, ta ett glas vin och få en bra plats. Man ska inte behöva sitta i baren, säger grundaren.
Fabriken satsar på en stor bar men servicen kommer ske vid någon av de 70 sittplatserna. Den hårda industriella miljön med betongbord och träinslag vägs upp av mjuk personal.
Ett stort utbud av öl och vin kommer finnas tillgängligt – och kaffe, i alla möjliga former.
– Man kan servera kaffedrink varm och kall, men man kan ju vara roligare än Kaffe Karlsson och Irish coffee. Vi kommer ta ut svängarna, säger Johan Karlsson.
Men inga cocktails?
– Vi gör bara drinkar baserade på kaffe. Vi kommer också ha mycket klassiskt Danmark – du kan få en tvåa nubbe till ditt smörrebröd.
Fabriken söker fortfarande personal även om alla sex tjänster är tillsatta. Målet är att ha tio heltidsanställda.