Ny styrelse i Seskarö IF

Annika Hautalampi fortsätter som ordförande i Seskarö IF. Hon flankeras av Karoliina Korpioja till vänster och Fia Alamäki, som avgår ur styrelsen, till höger.

Annika Hautalampi fortsätter som ordförande i Seskarö IF. Hon flankeras av Karoliina Korpioja till vänster och Fia Alamäki, som avgår ur styrelsen, till höger.

Foto:

Seskarö2020-02-29 06:00

Seskarö IF har hållit sitt årsmöte. I föreningens ledning fortsätter Annika Hautalampi som ordförande. Hon valdes för två år framåt. Däremot valde Fia Alamäki att lämna styrelsen efter 12 års arbete som sekreterare. Kjell Henriksson, styrelsemedlem sedan några år, önskade kunna ägna mer tid åt ungdomsledarskapet i föreningen, och i hans ställe valdes Karl-Erik Nyström. Styrelsens sammansättning för kommande arbetsår blir: Annika Hautalampi, Tomas Högström, Magnus Kauma, Elisabeth Lerdin, Karolina Korpioja, Walter Innala och Karl-Erik Nyström.

Sammankallande i de olika sektionerna blev:

Karolina Korpioja, barn- och ungdom, Rut Österberg, boule, Annika Hautalampi, motion, Magnus Kauma, fotboll och parasport, samt Kjell Henriksson, skidor och orientering.

Seskarö IF har en stor bredd i sitt utbud, för närvarande nästan enbart på motionsbasis, med undantag för orientering som har tävlingsverksamhet sommar som vinter. Under den senaste tiden har parasportaren Sebastian Westin-Viipola anslutit sig till föreningen, och han tävlar på högsta internationella nivå. Kristina Tholerud representerade Sverige i junior-VM i skidorientering, och hon tilldelades Haparanda kommuns idrottsstipendium.

Under året har en omfattande renovering av klubblokalen med tillhörande köksutrymmen skett, och till sommaren ska en nyanlagd boulebana i anslutning till idrottshallen och gräsplanen invigas.

Årsmötet, som denna gång samlade en något större skara än föregående år, avslutades med kaffe och smörgåstårta.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!
Läs mer om