Hur känns det i dag...

... Christoffer Ellert, som är veckans bloggare?

Foto:

Foto:

Foto:

Norrbottens län2011-05-16 06:00

- Mycket bra tack. Jag har precis tagit mig igenom ett hockey-VM med mycket jobb. Så nu tänker jag njuta mer av våren och blickar fram mot sommaren.

Berätta om dig själv.

- Född och uppvuxen i Luleå. Flyttade till Stockholm för över tio år sedan, men har rest och flyttat runt en del också. När jag var 23 år kom jag på vad jag ville göra och har jobbat för att nå det målet sedan dess. Jag trivs bra med mitt jobb i dag. Jobbar också med ungdomar som behöver lite extra hjälp i skolan. Det får mig att känna att jag också kan göra något konkret till motsats mot min vardag som ibland känns väldigt konstgjord. Spelar både hockey och tennis ganska regelbundet och försöker styrketräna en del utöver det. Det är viktigt att vara social och träffa vänner när tid finns. Älskar dokumentärer om kriminalserier och krigshistoria. Har också ett stort intresse att resa. Har foto, mode och dykning som intresse men jag känner att tiden inte alltid räcker till för att stimulera den här sidan av mig.

Vad kommer din blogg att handla om i veckan?

- Mycket sport och en del annat som kretsar runt mitt jobb. Givetvis får du som läsare inblick i delar av mitt privatliv också.

Vad tycker du är allra mest intressant just nu inom sportens värld?

- När jag börjar att blogga är hockey-VM är över så då är det helt klart Stanley Cup-slutspelet som är mest intressant. Vi har en del spelare med Norrbottensanknytning kvar och som kämpar för att få lyfta Lord Stanleys buckla.

OK, här är några kontrollfrågor. Favoritsport?

- Jag har varit väldigt
aktiv med tennis tidigare, men jag måste ändå säga
ishockey.

Vem är din favoritkommentator?

- Niklas Holmgren, för hans tempoväxlingar i kommenterandet. Men för att inte vara allt för partisk gillar jag också Chris Härenstam och Lasse Granqvist.

Till sist, vad önskar du mest just nu?

- Jag har haft abstinens
efter en dyksemester nu länge. Så jag hoppas på att kunna få tid och möjlighet för det snart. Haha.

Namn: Christoffer Ellert

Ålder: 31

Yrke: Sportjournalist

Bor: Stockholm

Familj: Singel

Aktuell: Redaktör och Producent för Stanley Cup-slutspelet som sänds på Viasat Hockey.

Så jobbar vi med nyheter  Läs mer här!