Bloggens betyg på BC Luleås importspelare

Bloggen är hård men rättvis. Här kommer betyget på BC Luleås importspelare den gångna helgen.

Travis Henson och Devonte "Ticket" Gaines.

Travis Henson och Devonte "Ticket" Gaines.

Foto: BC Luleå

Basketbloggen2024-09-08 19:54

Då har BC Luleå avverkat sina första träningsmatcher den här säsongen. I Kiruna blev det fyra raka segrar – två mot Umeå och två mot norska Tromsö – och då är det förstås läge att ta en närmare titt på lagets nya importspelare och hur de såg ut så här i inledningen av deras resa med BC.

Här är Bloggens omdöme:

Brandon Johns Jr

"Powerforwarden har sett oerhört stark ut på lagets träningar där han dominerat hej vilt. I Kiruna var det mer tveksamt. Johns var ofta fumlig med bollen och en aning kantig när han postade upp vilket resulterade i för många turnovers. Amerikanen såg som bäst ut när han rullade hårt mot korgen, fångade bollen i fart och avslutade."

Devonte "Ticket" Gaines

"Precis som förväntat, till och med lite bättre. En hårt arbetande energispelare som gillar att spela försvar och springa. Något han gjorde alldeles utmärkt. Lagspelare som tar vad han får offensivt."

Travis Henson

"Henson gillar att göra poäng och kommer att göra poäng och. Rör sig bra utan boll, smyger runt baslinjen för att hitta sina lägen och sköt den här helgen med bra procent utifrån."

De´Monte Buckingham spelade inte helgens matcher på grund av skadekänningar.