SÄ nÄr du Kuriren enklare via Facebook

HÀr Àr knepet som gör det enklare att nÄ vÄra nyheter via Facebook.

SÄ nÄr du oss enklare via Facebook

SÄ nÄr du oss enklare via Facebook

Foto: Alexander Larsson Vierth/TT

Sociala medier2020-06-26 11:02

Sedan nya Kuriren.nu lanserades har vi fĂ„tt mĂ„nga synpunkter frĂ„n er lĂ€sare, de flesta positiva. MĂ„nga konstaterar att bĂ„de sajten och appen har blivit mer lĂ€ttanvĂ€nd och framför allt snabbare. Även e-tidningen upplevs som mer lĂ€ttanvĂ€nd av mĂ„nga, jĂ€mfört med den tidigare lösningen.

En sak har vi dock fÄtt tips om. Vissa lÀsare tvingas numera logga in pÄ nytt varje gÄng de följer en lÀnk till Kuriren.nu frÄn sociala medier, trots att de redan Àr inloggade sedan tidigare. Orsaken Àr att Norrbottens-Kuriren har begrÀnsade möjligheter att pÄverka hur Facebook hanterar lÀnkar och det Àr frÀmst iPhone- och iPad-anvÀndare som pÄverkas av detta.

Det finns dock en lösning som rÄder bot pÄ problemet. SÄ hÀr gör du för att slippa logga in varje gÄng du klickar pÄ en lÀnk till Kuriren.nu frÄn Facebook.

GÄ till instÀllningarna pÄ din iPhone eller iPad.

GÄ vidare till instÀllningarna för Safari.

Bocka ur ”SpĂ„ra inte mellan webbplatser”, under ”Integritet och sĂ€kerhet”.

Nu ska du som redan Ă€r inloggad prenumerant slippa att logga in pĂ„ nytt varje gĂ„ng du följer en lĂ€nk till Kuriren.nu frĂ„n Facebook. DĂ€rmed hoppas vi ocksĂ„ att det ska bli Ă€nnu enklare att ta del av vĂ„ra lokala nyheter, Ă€ven via Facebook.

Vi fortsÀtter att vidareutveckla vÄra sajter och appar Àven framöver. MÄlet Àr att det ska bli Ànnu enklare och smidigare för dig att följa vÄr nyhetsrapportering i olika kanaler.

DÀrför tar vi ocksÄ tacksamt emot synpunkter och förslag pÄ hur vi kan bli Ànnu bÀttre. Era Äsikter Àr mycket viktiga för oss. Mejla oss gÀrna pÄ tips@kuriren.com.

SĂ„ jobbar vi med nyheter  LĂ€s mer hĂ€r!